Return to site

Eindejaarsbericht 2017

Geachte relatie,

Met dit eindejaarsbericht sluiten wij het jaar 2017 af, het jaar van Tom Dumoulin als winnaar van de Giro, Europees Kampioen Voetbal (vrouwen) maar ook het jaar van de vele uitvallen van Max Verstappen en uitschakeling WK voetbal (mannen). Ook in de persoonlijke sfeer zijn er in 2017 successen en trieste momenten geweest die we als herinneringen meenemen in de toekomst, een toekomst onder de in 2017 gevormde regering.

In het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ is te lezen wat we op fiscaal gebied kunnen verwachten als de regeringsplannen doorgaan: van vermeende hoogtepunten in de vorm van een vlaktaks met twee schijven (37% en 49,5%), een vpb-tarief van 16% in de eerste schijf naar een dividendbelasting van 0% die alleen gunstig uitpakt voor personen woonachtig in het buitenland tot harde tegenvallers zoals een beperking van de aftrekmogelijkheden in de inkomstenbelasting, een box 2-tarief van 28,5% en een verhoging van het verlaagd btw-tarief van 6% naar 9%.

Het afgelopen jaar hebben wij als organisatie verder stappen genomen om binnen de toekomstige gebeurtenissen de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen. Graag kijken we in het nieuwe jaar samen met u of en in hoeverre in uw situatie op korte termijn actie moet worden ondernomen of dat juist geduld is gevraagd om een optimale (fiscale) koers te blijven varen.

Bedankt voor uw vertrouwen en de aangename samenwerking in 2017. We wensen u en uw familie fijne feestdagen en proosten op een succesvol, maar bovenal gezond 2018 waarin u weer op ons mag rekenen: M’K IT COUNT!

Met vriendelijke groeten,

Het team van MK Accountants & Adviseurs

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK